Kaip veikia ši funkcija?
Pasirinkite aplanką Google Drive, ir kiekvienas naujas į jį ar bet kurį jo poaplankį išsaugotas dokumentas bus nuskaitytas ir užregistruotas. Prieiga lieka tik skaitymui, už aplanko ribų niekas neatsisiunčiama, o invoiso praneša, kai ryšį reikia atnaujinti.
